Bazinga Events

Bazinga Events

Reviews

Top feest met top DJ

13 augustus 2017

N.a.v. goede recensies op internet voor Bazinga Events gekozen. Geen moment spijt van gehad. Uitstekende communicatie van begin tot eind. Ik heb een fantastisch feest gehad ter ere van mijn 50e verjaardag. De gasten hebben genoten en waren veel op de dansvloer te vinden. DJ Joshua voelt goed aan wat aan slaat en speelde daar goed op in. Ontzettend leuk om muziek te horen die ik wenste en had doorgegeven. Alleen maar complimenten gekregen van mijn gasten. Muziek vond men top! Wanneer er weer iets te vieren is zal ik zeker aan Bazinga Events denken.

Tini

een geweldig trouwfeest

2 juni 2017

Mede namens Bazinga Events hebben wij een geweldig trouwfeest gehad. Van tevoren kwam Joshua bij ons langs om de wensen van de avond te bespreken. Wij konden heel duidelijk aangeven wat we wel en niet wilden en Joshua heeft zich hier perfect aan gehouden.

Christina en william

Had er meer van verwacht

6 april 2017

Bazinga Events heeft op mijn 50e verjaardag gedraaid, maar het feest kwam niet los. Mensen bleven bij de bar staan en gingen niet dansen in de ruimte waar de muziek was. DJ kon niet het juiste volume vinden, of hij draaide zo zacht dat wij tijdens het praten de muziek niet hoorden, of hij draaide dusdanig hard dat de muziek over het gepraat heen kwam. Veel mensen van mijn dispuut wilden lekker kletsen, maar de mensen die eventueel wilden dansen hoorden de muziek niet en gingen dus de danszaal niet in. DJ had verder ook geen zicht op de mensen bij de bar, waardoor er geen interactie was, erg jammer allemaal.

Heino de Vree

een fantastische feest avond

22 maart 2017

Wij hebben een fantastische feest avond op ons huwelijk gehad, de verzoekjes die we hadden en de soort muziek die we vroegen werden goed verzorgd. Joshua is een prima kerel die weet wat hij doet en dat levert hij ook. Wij bevelen hem zeker aan, want bij ons was TOP van begin tot eind. Mvg, Ben de Jonge-Perdon

Ben de Jonge-Perdon Verberg

Geslaagd Feest

22 maart 2017

Bazinga Events heeft voor een geslaagd feest gezorgd. Ze hebben de hele avond leuke dansbare muziek gedraaid en ook stukjes en verzoekjes waren mogelijk. Ondanks dat ze helaas niet in de buurt draaiden, zodat we ze niet live aan het werk hebben kunnen zien bood Joshua de mogelijkheid om bij hem thuis langs te komen, waar hij een uurtje voor ons heeft gedraaid, zodat we toch een indruk van zijn kunnen kregen. Dit heeft ons overgehaald om voor hem te kiezen en hier hebben wij totaal geen spijt van gehad.

Roeland en Geraldine

Perfect Geregeld

20 maart 2017

Alles was perfect geregeld door Bazinga! Kan niet beter! Een absolute aanrader voor feestjes en bruiloften!

Martina

Prima sfeer

30 november 2015

Zeer tevreden over Bazinga Events, zij hebben gedraaid op mijn 50e verjaardag. Joshua is zeer betrokken, voelt tijdens het draaien de sfeer prima aan! Kortom, een aanrader!

Wiljo van Beek

4.74.7 van 5 sterren (gebaseerd op 37 beoordelingen)
Uitstekend73%
Zeer goed24%
Goed0%
Matig3%
Slecht0%

Contactgegevens

telefoon: 085 029 25 40 
adres: Hogerhorst 111, 6714 LD Ede

Whatsapp

Vragen over de drive-in show van Bazinga Events? Wil je meer weten over de muziekshow of wil je een drive-in show laten organiseren? Neem dan gerust contact op voor meer informatie.

Wij werken samen met The Perfect Wedding

 

Boek een drive-in show!

9 + 6 =

Pin It on Pinterest

Share This

Vind je Bazinga Events leuk?

Deel het dan met je vrienden!